Na de kleine presentatie bij collega Casper ter Heerdt zijn alle portretten nu naar het Ministerie van Veiligheid en Justitie in Den Haag.

Maandag 10 juli om 13.00 uur wordt de tentoonstelling ceremonieel geopend. Als je de tentoonstelling in Nijmegen gemist hebt of hem nog een keer wilt zien, heb je nog één kans voor de portretten in september achter de hekken van de kliniek in Zeeland verdwijnen.

Casper ter Heerdt, Section of circulation, met vijf portretten 'te gast', 23 april 2017

Casper ter Heerdt, Section of circulation, met vijf portretten ’te gast’   23 april 2017

In juli en augustus is de expositie tijdens kantooruren in het openbaar toegankelijke deel van het Ministerie te zien. Adres: Turfmarkt 147 (drie minuten lopen vanaf Den Haag CS). Je bent natuurlijk ook welkom op de opening op 10 juli.

De portretten in het Ministerie van Veiligheid en Justitie

De portretten in het Ministerie van Veiligheid en Justitie

Het is mooi dat door de tentoonstelling van de portretten in “Den Haag” de long stay tbs’ers ook daar een gezicht krijgen. Met de vertoning van de film met hun verhalen krijgen ze er ook een stem. Een stem die blijvend kan klinken omdat vanaf nu de film online te zien is

Als de portretten na de zomer definitief in de kliniek geïnstalleerd worden, zal ik, als een laatste post, daar in deze blog verslag van doen. Daarmee zal een eind komen aan mijn geblog. Althans, over dit project, want ik heb de smaak te pakken gekregen om te schrijven over het werk en het werkproces. Naar ik hoop veel van de lezers die het project gevolgd hebben ook. Op mijn nieuwe website ben ik een nieuwe blog gestart: Berichten uit de werkplaats. Wil je die gaan volgen, klik hier voor een link naar de eerste post, daar kun je je inschrijven als abonnee.